image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen Schotland zijn erg afwisselend. Scan Britain biedt verschillende soorten rondreizen aan: autorondreizen, wandelvakanties of een rondreis langs hotels, B&B's of vakantiewoningen. De keuze voor uw vakantie is aan u.Helaas zijn de grenzen per 15 augustus weer gesloten
voor de vakantiemarkt voor Nederlanders en Belgen, Zij dienen bij reizen naar de UK wederom
14 dagen verplichte in (zelf)quantaine te gaan als zij vanuit Nederland naar Groot Brittannië reizen. Voor uw veiligheid worden er zolang noodzakelijk zowel aan boord van DFDS Seaways en P&O-Ferries als op de parken met vakantiewoningen/stacaravans en Hotels en B&B's de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen in acht genomen i.v.m. Covid-19.

VisitEngland heeft samen met de toeristische organisaties van Noord-Ierland, Schotland en Wales een nieuwe kwaliteitskeurmerk gelanceerd welke aan de gestelde maatregelen voldoen: We're good to go .

Zodra de grenzen weer opengaan, kunt u veilig van deze accommodaties gebruik maken.


Reizen 2021:

De meeste rondreizen kunnen al ingeboekt worden voor 2021, ook al zijn de prijzen soms nog niet geheel duidelijk. Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte hebben en 1,5 meter afstand niet moeilijk is te handhaven, zijn het uitermate geschikte landen om op vakantie te gaan. Hopelijk worden de beperkende maatregelen op tijd versoepeld. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een voorboeking. Pas na zekerheid dat boeken mogelijk wordt voor de zomer van 2021, geven wij u een berichtje met de vraag of u definitief wilt boeken of nog wilt wachten met definitief boeken.

U hebt bij het gespecialiseerde reisbureau ScanBritain de keuze uit veel soorten van rondreizen en vakanties in verschillende soorten van accommodaties. Van stacaravans, B&B's, Inns, hotels tot luxe kasteelhotels. De meeste rondreizen kunnen ingeboekt worden incl. een retourovertocht met uw eigen auto met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle en weer terug. Of via P&O-Ferries van Rotterdam Europoort naar Hull v.v. Uw reis incl. een overtocht is compleet en start en eindigt met een fijne luxe ferryovertocht. Flydrives zijn uiteraard ook mogelijk. En maak uw reis compleet met één of meerdere excursies tijdens uw rondreis. Vraag naar de mogelijkheden bij uw offerteaanvraag. Uiteraard leveren we ook maatwerkreizen.
Wij zijn door Visit Scotland uitgeroepen tot gediplomeerd Schotlandspecialist, dus bij ons bent u voor uw rondreizen aan het juiste adres.


Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.