image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen naar Schotland zijn erg afwisselend. Scan Britain biedt verschillende soorten rondreizen aan: autorondreizen langs hotels, B&B's of vakantiewoningen, maar ookk treinrondreizen. De keuze voor uw vakantie is aan u.


U hebt bij het gespecialiseerde reisbureau ScanBritain de keuze uit veel soorten van rondreizen en vakanties in verschillende soorten van accommodaties. Van vakantiewoningen, B&B's, Inns, hotels tot luxe kasteelhotels. De meeste rondreizen kunnen ingeboekt worden incl. een retourovertocht met uw eigen auto met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle en weer terug. Of via P&O-Ferries van Rotterdam Europoort naar Hull v.v. Uw reis incl. een overtocht is compleet en start en eindigt met een fijne luxe ferryovertocht. Flydrives zijn uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij uw offerteaanvraag. Uiteraard leveren we ook maatwerkreizen.
Wij zijn door Visit Scotland uitgeroepen tot gediplomeerd Schotlandspecialist, dus bij ons bent u voor uw rondreizen aan het juiste adres.

Brexit:

Vanaf 1 januari 2021 zijn de Brexit afspraken ingegaan. Bekijk de belangrijkste veranderingen, welke voor uw reis naar het Verenigd Koninkrijk van belang kunnen zijn,

Vanaf 1 oktober 2021 is een geldig paspoort verplicht en kunt u niet meer met  uw ID  naar Groot-Brittannië reizen.

g naar andere rondreizen.   Terug naar home.