image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

image

Maatwerk

Bent u op zoek naar een speciale reis voor een speciale gelegenheid, dan hebben wij de mogelijkheid, maatwerk te leveren. Als u uw wensen per e-mail aan ons voorlegt, dan berichten wij u over de mogelijkheden.cVoor het maken van een offerte voor een afwijkende reis, zijn wij genoodzaakt Euro 35,- te berekenen, welke u terugontvangt, als u de reis ook werkelijk boekt.

Groepsreizen

Door onze specialisatie zijn wij goed op de hoogte van wat mogelijk is voor groepen. Verschillende ferries naar Engeland zijn zeer geschikt om (korte) groepsreisjes te maken. Maaltijden aan boord zijn zeer verzorgd en leuk geprijst. Een overnachting aan boord op heen- en terugreis is inbegrepen. Of u nu denkt aan een groepsreis met een schoolklas met jongelui vanuit het voortgezet onderwijs, een muziekverening of zangkoor, een sportuitwisseling of een bedrijfsuitje, wij kunnen u een aantrekkelijke offerte aanbieden, naar uw wensen samengesteld. Voor het maken van een offerte voor een groepsreis, zijn wij genoodzaakt Euro 35,- te berekenen, welke u terugontvangt, als u de reis ook werkelijk boekt. Zend ons een e-mail met wensen en gegevens en vraag ons een offerte.

Rondreizen

Wij stellen rondreizen door al onze specialisatielanden samen. Langs hotels, B&B's of langs vakantiewoningen. Leuke reisjes van een week, maar ook langere reizen van 2 en 3 weken. Ook naar Noorwegen, Zweden en Finland bieden wij zeer aantrekkelijke mogelijkheden. Kijk eens bij de rondreizen op de website. Voor het maken van een offerte voor een afwijkende rondreis, zijn wij genoodzaakt Euro 35,- te berekenen, welke u terugontvangt, als u de reis ook werkelijk boekt

Onderstaand vind u enkele voorbeelden van mogelijke reisjes.