image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen in........

Rondreizen door Noord West Europa

Zodra u weer welkom bent in onze specialisatie landen zijn zij zeer geschikt op op reis te gaan. Noorwegen, Denemarken, Finland, Engeland, Wales en Schotland en IJsland, allen landen met veel ruimte, rust en natuurbeleving.

Boek uw rondreis met eigen auto door één van deze fijne landen, waar u echt tot rust kunt komen.

Reizen 2021:

De meeste rondreizen kunnen al ingeboekt worden voor 2021, ook al zijn de prijzen soms nog niet geheel duidelijk. Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte hebben en 1,5 meter afstand niet moeilijk is te handhaven, zijn het uitermate geschikte landen om op vakantie te gaan. Hopelijk worden de beperkende maatregelen op tijd versoepeld. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een voorboeking. Pas na zekerheid dat boeken mogelijk wordt voor de zomer van 2021, geven wij u een berichtje met de vraag of u definitief wilt boeken of nog wilt wachten met definitief boeken.

 

In alle Noord Europese landen bieden wij de mooste rondreizen aan.  Profiteer van de ruime keuze welke wij als gespecialiseerd reisbureau Scanbritain aanbieden naar Schotland, Engeland, Wales, Ierland, IJsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Per land bieden wij een uitgebreid aantal auto- en busrondreizen, maar ook cruisereizen aan voor de vakantie van uw leven.  U hebt de keuze of u de rondreizen inclusief of exclusief een ferryovertocht boekt. Rondreizen met een flydrive behoren ook tot de mogelijkheid.. En profiteer van onze specialistische kennis ter plaatse.

Terug naar home.