image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Scandic Lillehammer Hotel in Lillehammer 2021

  • Gezellig familiehotel in Olympisch Lillehammer
  • Gratis parkeren
  • Binnen- en buitenzwembad met ligweide en terras
  • Maihaugen, Hunderfossen familiepark

Lillehammer, het pittoreske stadje aan het Mjøsameer, kreeg grote bekendheid door de Olympische winterspelen van 1994. Het dorpje heeft gezellige winkelstraten, cafés, restaurants en terrasjes en dit geeft het dorpje net even iets extra’s. Scandic Lillehammer Hotel ligt aan de rand van de stad in een mooi park en beschikt over gezellige lounges en sfeervolle restaurants met goed verzorgde maaltijden.
Het Scandic Lillehammer Hotel beschikt over 303 comfortabele kamers met douche/toilet en zijn ingericht in klassieke stijl met o.a. televisie, minibar en wifi. Er is een mooi binnen- en buitenzwembad met ligweide en terras, barbecue en fitnessstudio. Voor families met ( kleine) kinderen is ook gedacht. Zo is er een leuke kinderspeelruimte en zijn er familiekamers beschikbaar. In de omgeving van Lillehammer treft u goede wandelmogelijkheden, minigolf en per (huur)fiets kunt u het dorpje en het meer verkennen.

 

Faciliteiten: Receptie, wifi beschikbaar,verwarmd binnenzwembad, buitenzwembad, fitnessruimte, speelruimte voor kindderen, parkeren bij het hotel.

Dit hotel wordt aangeboden in de volgende rondreizen:

13-daagse rondreis Oskar

16-daagse rondreis Freydis

16-daagse rondreis Ingunn

17-daagse rondreis Dagmar

17-daagse rondreis Inger

23-daagse rondreis Håkon 

 image