image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Storstova, vakantiewoning in Eksingeland, Hordaland 2022

  • Gelegen in Eksingedalen, Hordaland
  • Ruime/grote moderne woning in de omgeving van Voss

Storstova is een ruime vakantiewoning in de gemeente Eksingedalen. Het dorpje ligt het noordwesten van het grotere sportieve dorp Voss. Hier kun je kiezen uit een breed scala aan sportieve activiteiten zoals raften, mountainbiken en hiking. De natuur is schitterend in deze regio en het dal waar deze woning gelegen is, is wellicht één van de mooiste van Noorwegen! Een woning voor liefhebbers van ruimte of voor meerdere gezinnen.
Schitterend modern ingericht huis, met mogelijkheid voor 1 gezin tot 6 personen of gecombineerd met 2 of zelfs 3 gezinnen tot 15 personen.
Woonkamer beneden en TV kamer boven, eetkamer met plaats voor 15 personen, moderne keuken, afwasmachine en van alle gemakken voorzien, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met een stapelbed, slaapkamer met tweepersoonsbed beneden en een 1 persoonsbed boven, 2 slaapkamers met elk 2 stapelbedden. Wasmachine, twee luxe badkamers, met badkamermeubel, douche en toilet. De mogelijkheden vanaf deze locatie zijn vele: Bergen, Voss, de fjorden, Hardanger Hoogvlakte. Het Eksingedal is een van de mooiste dalen van Noorwegen.
Wifi beschikbaar