image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Stardal, 10 km vanaf het Jølstermeer 2022

  • uitzicht op gletsjerarm
  • Uitstekende wandelmogelijkheden en gletsjertochten

Ligging:In Jølster, 10 km van het Jølstermeer, met dramatische natuur, steile berghellingen, gletsjers, bruisende rivieren, vredige boerderijen, bossen, vogels en dieren. De Stardal-aanleg bestaat uit 10 bungalows op een zodanige manier gebouwd dat ze deel uitmaken van de natuur. Alle hebben uitzicht op een gletsjer- arm. Uitstekende wandelmogelijkheden in bos en berggebied, gletsjertochten met georganiseerde voettochten, raften (16 jaar en ouder), paardensport en forelvissen. Stardal is een doodlopend dal dat eindigt onder de Jostedalsgletsjer.

Beschrijving:Opp. 52 m2 met een gedeeltelijk overdekt terras.
Het gehele huis heeft verwarmde vloeren, een huiskamer met open haard, kleuren TV, bankstel en eethoek. De keuken is ingericht met fornuis, koelkast/ vriesdeel, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en broodrooster. Badkamer d/t met wasmachine. Er zijn 2 slaapkamers, beide met een 2 persoonsbed. In de woonkamer is een mogelijkheid voor 2 extra slaapplaatsen. Er zijn huisjes met 2 slaapkamers met in elk 2 benedenbedden en tevens zijn er huisjes met 1 slaapkamer met 2 losse bedden en 1 kamer met een stapelbed.
Graag bij boeking opgeven wat gewenst is. Bedlinnenpakket incl. handdoeken te huur of zelf meenemen; eindschoonmaak bestellen nok 690 of zelf doen.

Route: Bergen–Jølster: ca 250 km.

Prijs 2022

prijzen per woning per nacht 2022
01/05-30/09  vanaf € prijs op aanvraag

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00

SGR-bijdrage per vakantiewoning/appartement: € 10,00

Calamiteitenfonds  € 2,50

of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Niet inbegrepen: theedoeken (zelf meenemen); verplichte eindschoonmaak NOK 690;  huur bedlinnen/handdoeken NOK 110 per set

 

Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode? Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.


Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor Stardal en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.