image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Lysefjord Hyttegrend op 15 km vanaf de Preikestølen 2022

  • Goed gelegen op de Preikestølen te bezoeken.

Ligging:

Prachtig tegen een helling aan gelegen vakantiewoningen met schitterend uitzicht over de Lysefjord. Het startpunt voor de wandeling naar de Preikestølen ligt op 15 km afstand. Een dagtocht naar Stavanger, fjordcruise over de Lysefjord, wandeling naar Kjeråg behoren tot de uitstapjes die u kunt ondernemen.

Beschrijving Appartement A:

Opp. 23 m2. 2-pers.appartement. Woonkamer, open keuken, 1x slaapkamer met 2-pers.bed, badkamer d/t. Terras met tuinmeubelen.

Type B: Opp. 35 m2 max. 4 personen.

Woonkamer met open keuken, 2 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. 1x slaapkamer met 2-pers.bed en vide met 2 slaapplaatsen. Badkamer d/t, terras met tuinmeubelen.

Type C: Opp. 40 m2 max. 5 personen.

Woonkamer met open keuken, 2 kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat. 1x slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1x slaapkamer met een stapelbed voor 3 personen. Badkamer d/t. Terras met tuinmeubelen.

Route:

Stavanger–Lysefjord, ca. 48 km.

 

Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode? Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor het Lysefjord Hyttegrend en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.
Goed bereikbaar met Fjordline Hirtshals-Stavanger.