image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Vakantie Resort Hamn i Senja gelegen op het eiland Senja 2021

  • Gelegen op het uniek eiland Senja
  • Ligging aan het water aan de haven van Senja.

Het unieke vakantieresort Hamn i Senja ligt op het eiland Senja, ook wel ‘miniatuur Noorwegen’ genoemd. Er zijn 29 moderne en comfortabele appartementen die in grootte variëren.

De appartementen liggen op een van de best bewaarde geheimen van Noorwegen. Het eiland Senja biedt fjorden, een diverse vegetatie, zandstranden, kleine havens en een prachtige natuur. Je verblijft in een afgelegen baai in een rustige omgeving. Van hieruit kun je mooie dagtochten maken over het eiland. De weg langs de westkust is uitgeroepen tot een van de meest spectaculaire routes van Noorwegen.

 

Het grootste appartement is opgebouwd uit meerdere kleinere appartementen:

  • Small suite voor 2 personen. Oppervlakte 23 vierkante meter, woon/slaapkamer met 2-persoonsbed, keukenblok met 2 kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker. Badkamer met douche en toilet en haardroger. Deze appartementen hebben geen uitzicht op de haven.
  • Large suite voor 3-6 personen. Oppervlakte 35 vierkante meter met woon- en slaapgedeelte. Volledig ingerichte keuken met eettafel, koel/vriescombinatie, vaatwasser, fornuis/oven, koffiezetapparaat, waterkoker. Badkamer met douche en toilet en haardroger. De appartementen beschikken over een eigen terras en uitzicht op de haven.
  • Groot appartement voor 3-6 personen (small + large suite). Oppervlakte 65-70 vierkante meter, Hal/entree, woongedeelte met 2 of 3 aparte slaapkamers met 2x tweepersoonsbed en 2 losse bedden of 3x tweepersoonsbed. Volledig ingerichte keuken met eettafel, koel/vriescombinatie, vaatwasser, fornuis/oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Meerdere badkamers met douche en toilet en haardroger. De appartementen beschikken over een eigen terras en uitzicht op de haven.

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode,

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor Hamn i Senja op het eiland Senja en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.