image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Gjerdset op 18 km vanaf Andalsnes 2022

  • Gelegen dichtbij de beroemde Trollstigen
  • Niet ver van Geiranger en Ålesund

Ligging: Mooi in de natuur, slechts 18 km van Åndalsnes, op korte afstand van het visrijke Rødvenfjord met een prachtig uitzicht op de bergtoppen van Romsdalen. Korte afstand tot de fantastische Trollstigen en een goed begin voor dagtochten naar de 'Atlanterhavsweg', Geiranger of Molde. U kunt hier goed vissen, er zijn kano's te huur of u kunt gebruikmaken van de jaccuzi. Er is geen receptie aanwezig. De eigenaar woont op het terrein en is bij afwezigheid bereikbaar per telefoon.

Er zijn zowel vakantiewoningen, studioappartemenetn als eenvoudige kampeerhutten beschikbaar.

Kampeerhutten:Eenvoudige kampeerhutten, mooi in de natuur.

Vakantiewoningen type A: Gezellige huisjes van 36 m2. Geschikt voor 2-4 personen. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken. 1x slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1x slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche en toilet en een terras met tuinmeubelen. Prachtig uitzicht over Gjerdset meer. Parkeergelegenheid bij het huisje.

Vakantiewoningen type B: In traditionele Noorse stijl gebouwde bungalows. Geschikt voor 4-6 personen. Opp. 43 m2. Als type A maar met 1x slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1x slaapkamer met 2x 1-persoonsbed en 2 slaapplaatsen op zolder bereikbaar via een steile trap.

Studio appartement type D: . 45m2. Geschikt voor 5 personen. Woon- slaapgedeelte met een 2-persoonsbed, open keuken en een badkamer. Extra slaapplaatsen op de vide of extra bij te plaatsen bedden.

Route: Oslo–Lillehammer–Dombås–Åndalsnes: 450km.

 

Prijs op aanvraag.

Minimaal verblijf: 3 nachten