image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Scandic Holmenkollen Park in Oslo 2024

  • Fijn 1e klas hotel met veel facilitieten
  • Panoramisch uitzicht over de stad Oslo
  • Gelegen naast de bereomde skischans Holmenkollen

 

Verblijf in dit hotel brengt uw verblijf in Oslo naar een hoger niveau! Scandic Holmenkollen Park Hotel bevindt zich op een indrukwekkende 350 meter boven de stad. Genieten van het adembenemende uitzicht over de stad. Dineren kan bij één van de beste restaurants van de stad: De Fem Stuer. Het restaurant is gevestigd in een oud houten gebouw daterend uit 1894. Met zijn ligging naast de nationale Holmenkollen Ski-Arena, Skimuseum en Nordmarka bos zijn er heerlijke buiten activiteiten voor iedereen.

Scandic Holmenkollen Park Hotel beschikt over comfortabele kamers met faciliteiten. Er zijn tevens kamers voor minder validen aanwezig. In het hotel vindt u een fitnessruimte en spa met sauna, beauty salon en binnenzwembad. Het buitenterras leent zich uitstekend om bij mooi weer te genieten van een drankje en uiteraard het panoramische uitzicht op de Viking hoofdstad Oslo en de Oslofjord.

Er zijn volop wandelpaden startend voor de deur en er zijn gratis fietsen te leen bij de receptie om de nabije omgeving te verkennen. Scandic Holmenkollen Park Hotel ligt slechts 9 km van de stad, of 30 minuten met de metro vanaf het centraal station van Oslo.

Prijs 2022

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht incl. ontbijt
01/05-31/09 prijs op aanvraag

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00

SGR-bijdrage per persoon: € 5,00
Calamiteitenfonds  € 2,50
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode. Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft

 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Scandic Holmenkollen Park in Oslo en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.