image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Alladale Wilderness Reserve
Zeer geschikt voor teambuilding reizen.

 

Een prachtige plek voor uw op maat gesneden reis in de ruige natuur van de Schotse Hooglanden, ver van de drukte gelegen, midden in de natuur. Zoekt u een accommodatie voor een speciale reis, vraag dan naar de mogelijkheden.

De luxe accommodaties/cottages zijn op verschillende manieren bereikbaar, o.a. per helicopter.
Vraag naar de mogelijkheden en prijzen als u interesse hebt voor een op maat gesneden reis en verblijf.
Het verblijf is zeer geschikt voor een teambuilding reis.

 

Alladale Wilderness Reserve is een prachtig gebied, 9.300 hectare groot in de Schotse Hooglanden, ongeveer 1,5 uur rijden ten noorden van Inverness. Er wordt hard aan gewerkt om dit deel van Schotland echt wild en natuurlijk te houden, door bos te herbeplanten en door originele plant- en diersoorten van de Highlands opnieuw te introduceren. Het ruige terrein van Alladale, dramatische valleien, kleurrijke heuvels, glinsterende rivieren en kuddes majestueuze edelherten zijn adembenemend.

Verblijfmogelijkheden:
Alladale biedt drie soorten accommodaties/cottages op het terrein:
een luxe Victoriaanse lodge,
twee comfortabele self-catered cottages en
een rustiek bunkhouse
, diep weggestopt in het reservaat.
Ze zijn allen zeer afgelegen gelegen
.

 

7% van de huisvestingsopbrengsten wordt overgedragen aan de partner "The European Nature Trust". Dus door in de lodge of cottages te verblijven, draagt ​​u direct bij aan verschillende inspanningen op het gebied van conservering en restauratie in heel natuurlijk Europa.


Wat is mogelijk:

Alladale Lodge: een luxe all-in verblijf in traditionele Scottish fashion.
Alladale Lodge is een Victoriaans landhuis met een volledig verzorgde accommodatie en catering door een eigen chef-kok, die zich toelegt op de Schotse keuken.

Cottages Eagle's Crag bevindt zich in Glen Alladal. Dit prachtige huis staat in zacht contrast met het ruige landschap eromheen. Eagle's Crag, in de wieg van Glen Alladale, is het perfecte plekje voor vrienden en familie.


Ghillie's Rest is comfortabel en gezellig, het perfecte huisje voor koppels en kleine gezinnen. Een prachtig ingerichte cottage met twee slaapkamers langs de rivier de Alladale met een prachtig uitzicht over de hele Glen. Ghillie's Rest is ontworpen om een intieme Highland-retraite te bieden die gemakkelijke toegang biedt tot het hele Alladale Wilderness Reserve. Er is een kombuiskeuken met alle benodigde armaturen.

Deanich Lodge ligt op 11,2 km (45 minuten rijden)van de hoofdlodge van Alladale. diep verborgen in het prachtige reservaat.
Deze eenvoudige accommodatie met eigen kookgelegenheid is alleen bereikbaar met 4x4-WD's. Beschikbaar van mei tot oktober, Deanich Lodge is een van de meest afgelegen gebouwen in Schotland. Als u op zoek bent naar een echte off the grid-ervaring, vindt u deze hier. De lodge is eenvoudig, maar heeft alles wat u nodig hebt. Het is het uitzicht en de locatie die deze plek zo bijzonder maakt. hier verblijven betekent het ervaren van de ruige schoonheid van Schotland. Dit is de plek waar kuddes edelherten zich verzamelen en waar de steenarenden nestelen.

Het Alladale Wilderness Reserve biedt veel buitenactiviteiten. Gasten kunnen gebruik maken van gratis mountainbikes, wandelen en dieren in het wild spotten. Een bezoek aan een whisky-proeverij en verschillende massagebehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Andere activiteiten in de buitenlucht zijn kleiduivenschieten, seizoensgebonden vliegvissen.De golfbaan Royal Dornoch bevindt zich op slechts 32 km afstand. Activiteiten buiten de accommodatie zijn onder meer dagtochten met chauffeur naar het kasteel van Dornoch, Loch Ness en het kasteel van Urquhart. Helikoptervluchten in de Hooglanden kunnen ook worden geregeld.

 

Vraag naar mogelijkheden per e-mail en geef daarin aan, waar aan u denkt.

Op welke wijze u naar Schotland wilt reizen, wat u wilt beleven en met hoeveel personen u wilt gaan reizen.

info@scanbritain.nl