image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Beleef Kerstmis aan boord van Hurtigruten plus een extra dag.

13-daagse Rondreis aan boord van de Hurtigruten

  • Hightlights
image

Aanbieding: Compleet arrangement kerstreis langs de fjordenkust van Noorwegen

Wilt u Kerstmis eens op een heel bijzondere manier vieren? Dan raden we u aan om mee te gaan op de speciale Hurtigruten kerst-afvaart met ms Nordkapp (17/12). U viert Kerstmis op een traditionele Noorse manier met het versieren van de kerstboom, kerstcadeautjes, een overheerlijk kerstmenu en het zingen van kerstliederen.

Op kerstavond blijft u in de haven die op dat moment wordt aangedaan (Kirkenes), er is gelegenheid voor het bezoeken van een kerkdienst en er worden speciale kerstexcursies georganiseerd. Tijdens de reis worden er lezingen gehouden met als thema’s de Noorse kersttraditie, het verschijnsel Noorderlicht, de Sami cultuur, visserij op de Lofoten of over Tromsø, de arctische hoofdstad. De gids aan boord begeleidt de diverse activiteiten en excursies gedurende de reis.

Kerstexcursies
Voor het 24-uurs havenoponthoud met Kerstmis hebben we een aantrekkelijk repertoire aan excursies gecreëerd. Interessante excursies die u land, volk, geschiedenis en cultuur en een veelvoud aan bezienswaardigheden laten zien. Deze excursies kunnen alleen aan boord geboekt worden.

Ook in de wintermaanden is Hurtigruten, de beroemde bootreis van Bergen via de Noordkaap naar Kirkenes aan de Russische grens en vice versa, een unieke belevenis. De poolwinter met zijn geheimzinnige atmosfeer, het Noorderlicht en glinsterende sneeuwlandschappen behoren zonder twijfel tot de meest fascinerende natuurverschijnselen. Dagelijks vertrekt één van de 12 schepen voor een tocht van 2500 zeemijlen en doet 34 verschillende havenplaatsen aan. Onderweg kunt u overal uit- of instappen of deelnemen aan één van de vele excursies.

kaartje

Reisschema:

  • Dag 1: Vliegreis Amsterdam–Bergen.
  • Dag 1 - 13: Rondreis Bergen–Kirkenes–Bergen.
  • Dag 13: aankomst Bergen.

Routebeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam–Bergen.
Transfer naar de kade en inscheping op uw Hurtigruten schip.

Dag 1 - 13: Rondreis Bergen–Kirkenes–Bergen.
U reist langs de Noorse kust van Bergen naar Kirkenes en terug en beleeft alle 34 havens langs het 2500 zeemijlen lange traject. De havens die u op de noordgaande route ‘s nachts passeert, ziet u op de terugreis overdag. Onderweg kunt u overal uit- of instappen of deelnemen aan één van de vele excursies.

Dag 13: Vliegreis Bergen-Amsterdam
Ontscheping, transfer naar de luchthaven en vliegreis Bergen–Amsterdam.

Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en zet- en drukfouten.

Accommodatie omschrijving

U verblijft tijdens deze rondreis boord van de Hurtigruten in de gekozen huttype

Vervoer

Vliegretour Amsterdam–Bergen met transfers vliegveld–boot v.v. Wij raden u aan om op de heenreis te kiezen voor een ochtendvlucht, zodat u voldoende tijd in Bergen heeft. In noorwegen reist met en de Hurtigrutten lanngs de noorse kunt.

Prijzen

Nordkapp - COMPLEET ARRANGEMENT
Aanbieding geldt voor de 13-daagse Hurtigrutenreis Bergen–Kirkenes–Bergen met ms Nordkapp van 17/12–29/12/2015 incl. vlucht Amsterdam–Bergen vv.
Bezetting: 2 pers. 1 pers.
I Binnenhut,
p.p. vanaf
€ 1.523 € 2.144
L/J Buitenhut
beperkt zicht,
p.p. vanaf
€ 1.659 € 2.348
N Buitenhut,
p.p. vanaf
€ 1.672 € 2.367
P Buitenhut,
p.p. vanaf
€ 1.775 € 2.522
U Buitenhut,
p.p. vanaf
€ 1.860 € 2.649
Suites tegen meerprijs op aanvraag.
Prijzen zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingen, met uitzondering van de herhalingskorting indien men lid is van het Ambassador 1893 programma.

Reserveringskosten: € 27,00
Calamiteitenfonds: €2,50

Inbegrepen:

  • 13-Daagse Hurtigrutenreis Bergen–Kirkenes–Bergen - inclusief extra dag verblijf in Kirkenes - in de geboekte hutcategorie op basis van volpension
  • retourvlucht Amsterdam–Bergen G/E-klasse
  • transfers
  • belastingen en brandstoftoeslag.

Niet inbegrepen:

  • Excursies onderweg
  • verzekeringen

Vertrekmogelijkheden: dagelijks

Bijzonderheden:

Minimum aantal deelnemers is 10. Norske Turist Service en Scan Britain is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden en wijzigingskosten:

Hurtigruten: tot 45 dagen voor vertrek 20 % van de reissom, 44 t/m 22 dagen voor vertrek 40 % van de reissom, 21 t/m 15 dagen voor vertrek 60 % van de reissom, 14 t/m 1 dag voor vertrek 90 % van de reissom, op de vertrekdag of later 100% van de reissom. De annuleringskosten worden berekend over de totale reissom van Hurtigruten. Voor Hurtigruten gelden afwijkende voorwaarden € 50 per wijziging. Wijzigingen zijn mogelijk tot 35 dagen voor vertrek.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Rondreis de 13-daagse rondreis beleef kerst aan boord van de Hurtigruten. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.