Plaatje logoReisbureau voor reizen naar ScandinaviŽ, Groot-BrittanniŽ, Ierland en IJsland   
Scan Britain, uw "online reisagent" met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa.
 


Aanbiedingen
Rondreizen
Busrondreizen
Outdoorreizen
Cruisereizen
Overtochten

Flydrives
Camperhuur
Autohuur
Hotels
Kasteelhotels
Stedenreizen
Vak.woningen

Groepsreizen

Wintersport

Denemarken
Engeland
Finland
Ierland
Noorwegen
Schotland
Wales
IJsland
Zweden

Informatie/
Voorwaarden

Maatwerk

Verkeersbureaus
Boekingsformulier
E-mail
Adres

Cookies

Europeesche
Verzekeringen
(berekening)

Europeesche verzekeringen

 

 


Outdoor reizen winter en zomer 2015

Fietsen, mountainbiken, wandelen, kanotochten, houtvlottochten, golfen, en wintersafaries.

Zweden Zomer 2015:Houtvlottochten Zweden 2015
op zelf te bouwen vlotten:

Net als de kanotochten, kunt u ook houtvlottochten maken van 5 of 8 dagen, waarbij U zelf uw vlot bouwt, voor de tocht van start gaat.
 


Kanotochten Zweden 2015
In de omgeving van Arvika (provincie Värmland), kunt u door verschillende gebieden mooie kanotochten maken door prachtige natuur. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en afstanden.Avontureneiland in Zweden 2015
8-daagse kampeervakantie

Op zoek naar een spannende en bijzondere vakantie? Dan hebben wij voor u een Ďonbewoond eilandí, waar u een hele week als een soort Robinson CrusoŽ leeft.

Finland Zomer 2015

"Wild Brown Bear adventuur 2015Ē in Oost Finland. 4-daags arrangement,
te boeken als losse reis of in te bouwen in uw flexibele rondreis naar Finland. De wilde bruine beer in het wild ontmoeten is een onvergetelijke ervaring en voor fotografen een moment om de foto van hun leven te maken vanuit een comfortabele en veilige hut, The ĎBrown Bearí , speciaal maakt voor spotting beren en andere wilde dieren als de  veelvraat of ander groot wild

 

Best Picture

6-daagse OUTDOORREIS OOST FINLAND  "WILDLIFE en AKTIVITEITEN " 2015
Afwisselende actieve vakantieweek midden in de wildernis neemt je mee naar verborgen plaatsen in de Taiga. Wandeltochten en kanotochten zijn de wijze van verplaatsen.
U bezoekt het gebied van de wilde bruine beer, bevers, wolven, veelvraten, bos rendieren an vele vogelsoorten die in de Taiga leven. De observatiehutten zijn gelegen rond de Fins-Russische grens.Als u geluk hebt ziet u de grijze wolven, welke zelden ergens anders worden gezien.
In de avond kunt u gebruik maken van de sauna, te zwemmen in het meer en.of rustig bij het kampvuur te zitten .
Ierland wandelreizen Zomer 2015

 
Wicklow Way Wandelvakantie Ierland
8-daagse reis
2015

U vliegt met Aer Lingus naar Dublin of reist met eigen auto en boekt een ferry naar keuze.(prijs is exclusief reis naar Ierland, maar kan op uw verzoek worden bijgeboekt).
De Wicklow Way was het eerste officiŽle lange afstandswandelpad van Ierland. De complete tocht is ca. 130 km en start in een voorstad van Dublin, dwars door de Wicklow Mountains zuidelijk tot het plaatsje Clonegal in Carlow. Wij hebben een gedeelte uit de route geselecteerd, waarbij u ca. 12-24 km per dag wandelt. Indien u fit bent en van wandelen houdt, is deze reis een absolute aanrader.

Beara Way Wandelvakantie Ierland
8-daagse reis.

U vliegt met Aer Lingus naar Cork of reist met eigen auto en boekt een ferry naar keuze.(reis naar Ierland is optioneel).
In het zuidwesten van Ierland vinden we het best bewaarde geheim. Het smaragdgroene, nog relatief onbekende schiereiland Beara. Het gebied is wilder dan Dingle en ruiger dan Kerry. Een wandelgebied bij uitstek! De totale route is 200 km maar wij hebben een gedeelte uit de route geselekteerd, waarbij u ca. 12-24 km per dag wandelt. Indien u fit bent en van wandelen houdt, is dit een prachtige uitdaging.