Plaatje logoReisbureau voor reizen naar ScandinaviŽ, Groot-BrittanniŽ, Ierland en IJsland   
Scan Britain, uw "online reisagent" met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa.
 


Aanbiedingen
Rondreizen
Busrondreizen
Outdoorreizen
Cruisereizen
Overtochten

Flydrives
Camperhuur
Autohuur
Hotels
Kasteelhotels
Stedenreizen
Vak.woningen

Groepsreizen

Wintersport

Denemarken
Engeland
Finland
Ierland
Noorwegen
Schotland
Wales
IJsland
Zweden

Informatie/
Voorwaarden

Maatwerk

Verkeersbureaus
Boekingsformulier
E-mail
Adres

Cookies

Europeesche
Verzekeringen
(berekening)

Europeesche verzekeringen

 

 

Maatwerk/Groepen index

Maatwerk
Bent u op zoek naar een speciale reis voor een speciale gelegenheid, dan hebben wij de mogelijkheid, maatwerk te leveren.
Als u uw wensen per e-mail aan ons voorlegt, dan berichten wij u over de mogelijkheden.cVoor het maken van een offerte voor een afwijkende reis, zijn wij genoodzaakt Euro 35,- te berekenen, welke u terugontvangt, als u de reis ook werkelijk boekt.

Groepsreizen
Door onze specialisatie zijn wij goed op de hoogte van wat mogelijk is voor groepen. Verschillende ferries naar Engelend zijn zeer geschikt om (korte) groepsreisjes te maken. Maaltijden aan boord zijn zeer verzorgd en leuk geprijst. Een overnachting aan boord op heen- en terugreis is inbegrepen. Of u nu denkt aan een groepsreis met een schoolklas met jongelui vanuit het voortgezet onderwijs, een muziekverening of zangkoor, een sportuitwisseling of een bedrijfsuitje, wij kunnen u een aantrekkelijke offerte aanbieden, naar uw wensen samengesteld.
Voor het maken van een offerte voor een groepsreis, zijn wij genoodzaakt Euro 35,- te berekenen, welke u terugontvangt, als u de reis ook werkelijk boekt.
Zend ons een e-mail met wensen en gegevens en vraag ons een offerte.

Rondreizen
Wij stellen rondreizen door al onze specialisatielanden samen. Langs hotels of langs vakantiewoningen. Leuke reisjes van een week, maar ook langere reizen van 2 en 3 weken. Hotelvouchers zijn alleen gelijktijdig met een overtocht of fly/drive te bestellen en te gebruiken in Groot-BrittanniŽ of Ierland. K.R.O.-cheques zijn te gebruiken in Denemarken. (uiteraard zonder overtochten). Ook voor Noorwegen, Zweden en Finland bieden wij zeer aantrekkelijke mogelijkheden. Kijk bij de rondreizen.
Voor het maken van een offerte voor een afwijkende rondreis, zijn wij genoodzaakt Euro 35,- te berekenen, welke u terugontvangt, als u de reis ook werkelijk boekt.
pijl