Plaatje logoReisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland   
Scan Britain, uw "online reisagent" met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa.
 


Aanbiedingen
Rondreizen
Busrondreizen
Outdoorreizen
Cruisereizen
Overtochten

Flydrives
Camperhuur
Autohuur
Hotels
Kasteelhotels
Stedenreizen
Vak.woningen

Groepsreizen

Wintersport

Denemarken
Engeland
Finland
Ierland
Noorwegen
Schotland
Wales
IJsland
Zweden

Informatie/
Voorwaarden

Maatwerk

Verkeersbureaus
Boekingsformulier
E-mail
Adres

Cookies

Europeesche
Verzekeringen
(berekening)

Europeesche verzekeringen

 

 

 index terug

 

 

 

Reis- en Annulerings Verzekeringen

Op vakantie gaan zonder een goede verzekering is vragen om moeilijkheden.
Denk eens aan een plotselinge ziekenhuisopname van uzelf , uw echtgenote, kinderen of uw ouders.
De Europeesche Verzekeringen zijn gespecialiseerd in allerlei vrijetijdse verzekeringen.

Kies de best bij u passende verzekering  en stuit deze online af.

Indien u op één van onderstaande links klikt, kunt u rechtstreeks  ONLINE inboeken bij de

 

Ook als u uw reis al op een andere wijze hebt geboekt en u wilt alsnog een verzekering afgesloten, dan kunt u dat  "ONLINE"  via de Europeesche Verzekeringen doen.
U kunt uiteraard ook uw wensen doorgeven via het boekingsformulier van Scan Britain gelijktijdig bij uw offerte aanvraag of boekingsopdracht.

Boek onderstaande verzekeringen ONLINE.


De aflopende reisverzekering

 Met de aflopende reisverzekering kunt u alle kanten uit. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk met vakantie bent en alleen voor die dekkingen die voor u nodig zijn. Met de uitbreidingsmogelijkheden als geneeskundige kosten, ongeval, (winter)sport, rechtsbijstand, extra sportuitrusting, of een extra topdekking, kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.
Boek Online:  Aflopende reis Verzekering:


 


 

De aflopende annuleringsverzekering

 U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er zeker van zijn dat u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Een goede annuleringsverzekering is dan een must. U dient de annuleringsverzekering direct na boeken af te sluiten. Er kan zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening, soms tot wel honderd procent van de reissom.  De Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele niet gereiste reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.
Boek Online:
Aflopende Annulering
 


 

 Doorlopende reis verzekering

Met de Doorlopende Verzekering voor Reizen bent u verzekerd als u op reis bent, maar ook als u uw reis moet annuleren. Het hele jaar door! Dat geeft wel zo'n onbezorgd gevoel. De Doorlopende Verzekering voor Reizen combineert een reisverzekering met een annuleringsverzekering. De verzekering is helemaal opnieuw samengesteld op basis van klantwensen en bevat een aantal unieke dekkingen.

U kunt uw Doorlopende Verzekering voor Reizen zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal, Annulering of Allrisk Annulering. Daarnaast kunt u de verzekeringen uitbreiden met diverse dekkingen, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reizen.
Boek Online:
Doorlopende Reis
 

 

 

 

 

Doorlopende annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Om er zeker van te zijn dat u alles in één keer goed geregeld heeft adviseren wij u een Doorlopende Annuleringsverzekering af te sluiten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als er door ziekte of overlijden van een familielid of andere vervelende oorzaak welke meeverzekerd zijn, plotseling een geboekte reis moet annuleren.
Boek Online:
Doorlopende Annulering

 

Verzekering Schade aan Logiesverblijven

Mocht u per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt de dekking Schade logiesverblijven uitkomst. De dekking omvat schade aan het gebouw, de inventaris, de speeltoestellen en het zwembad in de tuin, die voor privé gebruik bij de accommodatie hoort. De dekking bedraagt maximaal € 2.500 en de premie bedraagt slechts 1,5% van de huursom. Dergelijke schades vallen in de regel niet onder Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen.
Boek deze verzekering gelijktijdig bij het boeken van uw accommodatie via het boekingsformulier.


Ook als u uw reis al op een andere wijze hebt geboekt en u heeft nog geen verzekering afgesloten, dan kunt u dat alsnog Online
 boeken via de Europeesche Verzekeringen.

Verder heeft u nog de mogelijkheid een lang op reis verzekering af te sluiten of een zakenreis verzekering:
Boek Online:

Lang Op Reis
Business travel Insurance Individueel

Europeesche verzekeringen