image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Uw cruise in Noord Europa boekt u bij uw Noord Europa cruisespecialist. Wij zijn agent voor de Holland America Line, MSC Cruises en Cost Cruise.

Boek uw cruisereis naar de Noorse Fjorden, Noordkaap,  Spitsbergen of St. Petersburg of een expeditie cruise van de Hurtigruten naar Noord Amerika, Zuid America of Antarctica.

Holland America Line, MSC Cruises, Costa Cruise en uiteraard de Hurtigruten kunt u niet omheen in Noord Europa. Scan Britain als specialist in reizen naar het noorden van Europa weet het beste met welke cruise u het beste kunt reizen. Wij bieden u de beste keuze aan cruises naar de Noorse fjorden, de Noordkaap, IJsland, Spitsbergen of de Oostzee. Boek een reis van de Holland America Line, MSC Cruises of Costa Cruise. Of een reis met de Hurtigruten, de postboot langs de Noorse kust. Ook bieden wij u een expeditie cruise naar Spitsbergen aan in 2018 ook richting Canada , Zuid Amerika en Antartica.  Zoek niet verder, maar boek een cruisereis naar het noorden bij de Noord Europa cruisespecialist.

Explore4 aanbieding Holland America Line voor uw cruise in 2019:

De volgende vier extra's, ontvangt u als u uw cruisereis in 2019  boekt voor 19 november 2018.
Alleeen geldig bij boeken van 2 personen in hut.

Bonus aanbieding voor suites:

Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.