image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Busreis Kerst in Londen

6-daagse busreis 2015
Vanaf € 459,00

Kerst in Londen Londen, ook tijdens de kerstdagen 'the place to be'. Londen is de trotse hoofdstad van Engeland en een metropool met een rijke traditie en herinneringen aan een roemrijk verleden. Tijdens de kerstdagen wordt de stad prachtig verlicht en hangt er een speciale kerstsfeer in de straten. Tijdens deze mooie kerstreis maakt u op een speciale manier kennis met Londen, waarbij u natuurlijk alle hoogtepunten zoals Buckingham Palace, Trafalgar Square, Piccadilly Circus en London Bridge zult zien.

Excursies:
- Windsor
- Eton
- Covent Garden
- Oxford

 • De reis is incl. retour Stena Line Hoek van Holland-Harwich v.v.
 • Goede excursies
 • Allerlei maaltijden rond de feestdagen

Holiday Inn London Wembley****

Ligging
Dit uitstekende gerenoveerde hotel ligt naast het Wembley stadion in het noord westelijke deel van de stad. In de omgeving zijn diverse restaurants en winkels. Metrostation op ca. 10 min. lopen.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar, restaurant, fitnessruimte en binnenzwembad.

Kamers
De kamers zijn comfortabel en voorzien van telefoon, tv, koffie- en theezetfaciliteiten, internetaansluiting (tegen betaling), telefoon en badkamer met föhn, bad of douche en toilet.

Routebeschrijving Kerstreis

Woensdag 23/12: Hoek van Holland

We rijden vanmiddag via de opstapplaatsen naar Hoek van Holland. We schepen omstreeks 20.00 uur in en aan boord verblijft u in een hutaccommodatie naar keuze. U kunt bij boeking een maaltijdenpakket (diner en ontbijt) reserveren. De nachtferry vertrekt om 22.00 uur richting Engeland.

Donderdag 24/12: Londen

Na de ontscheping in Harwich rijden we naar Londen. In Londen worden we opgewacht door onze Nederlandssprekende gids. We maken vandaag een uitvoerige stadstour langs o.a. de rivier de Thames, de Parlementsgebouwen, de legendarische Big Ben en het paleis van de koningin: Buckingham Palace. Op Trafalgar Square staat een grote kerstboom die ieder jaar door Noorwegen geschonken wordt als dank voor de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog. Ook ziet u de 'city', de zakenwijk van Londen, waar oude gebouwen zoals St. Paul's Cathedral hand in hand gaan met moderne kantoorgebouwen. Voordat we naar ons hotel rijden nemen we een kijkje bij het 'Olympic Park', waar in 2012 de Olympische Spelen plaats vonden. Het stadion voor de watersporten met haar golvende dak is een echte blikvanger, maar ook het Velodrome en het olympisch dorp, waar de sporters verbleven, bieden een opmerkelijk aanzicht.

Vrijdag 25/12: Windsor, Eton en Oxford

Na het ontbijt kunt u een paar uur ontspannen. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken in de omgeving van het hotel. Aan het einde van de ochtend rijden we naar Windsor, waar we langs het beroemde Windsor Castle rijden. In het nabijgelegen Eton zien we het prestigieuze Eton College, waar de Britse aristocratie zijn opleiding geniet. Het kleine dorpje Eton bestaat eigenlijk alleen uit High Street, waaraan vele kleine huisjes gelegen zijn. Vanuit Eton college kunt u een wandeling naar de Thames maken over deze High Street. We rijden door naar Oxford, ook wel de 'stad der dromerige spitsen' genoemd, vanwege de vele torens van de universiteitsgebouwen. Aan het einde van de middag keren we terug naar ons hotel.

Zaterdag 26/12: Londen

Op Tweede Kerstdag begint traditioneel de uitverkoop in de grote winkels van Londen. Al koopt u niets, het is altijd een belevenis om door de diverse warenhuizen te lopen en te kijken naar de mensenmassa die er te vinden is. U krijgt vandaag de tijd om op eigen gelegenheid de stad te verkennen.

Zondag 27/12: Covent Garden en Harwich

Na het ontbijt verlaten we ons hotel en rijden we naar het British Museum. Dit museum bevat een fabelachtige schat aan stukken uit de Egyptische, Griekse en Romeinse oudheid. De entree is gratis. Hierna rijden we naar Covent Garden. Covent Garden is een levendige plaats met marktkraampjes, winkeltjes en restaurantjes. In de middag verlaten we Londen en rijden naar Harwich waar we inschepen. 's Nachts varen we terug naar Nederland.

Maandag 28/12: Nederland

In de ochtend komen we aan in Hoek van Holland. Hierna wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

 

Reis is inclusief!
- Nederlandssprekende stadsgids in Londen op 24/12
- Reis per luxe Comfort Class Touringcar
- 2 Overnachtingen aan boord van Stena Line ferry in een 2-persoonsbinnenhut met douche en toilet
- 3 Overnachtingen in Londen
- Deskundige chauffeur tevens reisleider
- Excursies zoals omschreven (entreegelden niet inbegrepen)
- 3x Ontbijt en 3x diner

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18

Annuleringstermijn
Met minder deelnemers dan het minimum behoudt de Jomng Intra het recht om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvangt u hierover tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.


Opstapplaatsen

 • Noord-Holland
  • Amsterdam 
 • Utrecht
  • Utrecht
 • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Hoek van Holland

Prijzen

Vertrekdatum Prijzen p.p. obv 2p kamer obv 1p kamer
23-12-2015 € 459 € 561

Reserveringskosten: € 27,00
Calamiteitenfonds: €2,50

 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Busrondreizen: 6-dg Busreis Kerst in Londen incl. excursies. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.